SzaniterMánia

Dekoratív fűtőtestek a fürdőszobában

A törölközőszárító radiátorok az egyik legfontosabb kiegészítők a mai modern fürdőszobákban. Számos lehetőség közül lehet már választani forma, szín vagy akár design alapján.

A külső megjelenésen kívül fontos szempont a fűtőtest fűtési rendszerhez való esetleges csatlakoztatása is. Több kivitelben állnak rendelkezésre, ezek között megtalálható melegvizes fűtésrendszerhez, elektromos verzióban és hybrid, vegyes üzemben is.

A formavilág nagyon meghatározó eleme lehet a fürdőszobának. Fontos, hogy passzoljon a megálmodott enteriőrbe. Az továbbiakban szín szerint hozunk néhány példát ezekre.

Fehér

A jól megválasztott forma és szín jelentősen befolyásolja a tér stílusát. A hagyományos és a modern stílust is képviselhetik a fehér kiegészítők. Már nem kell aggódni, hogy ezzel az a színválasztással egy régies és időtmúlt döntés hozunk. Mind formában, mind pedig anyag használatban jelentősen fejlődött a fehér törölközőszárítók kínálata. Érdemes ezeket is számba venni egy új fürdőszoba kialakítása során.

Fekete / antracit

Manapság terethódító színek a fekete és az antracit. Gyakori ez a színhasználat a kiegészítőket illetően. Érdemes megfontolni a törölközőszárítók kiválasztása során ezeket az árnyalatokat, mert jól passzolnak a hagyományos és a modern színvilágú csaptelepekkel is.  Az összképben fontos szerepet játszik egy-egy jól megválasztott árnyalat. A népszerűség miatt a fehér mellett ezekben a színekben a legnagyobb a választék, mind árnyalatban, mind forma világban.

Ezüst / arany

Mint ahogy a csaptelepek esetében, úgy a törölközőszárítóknál is megjelentek a mai trendeknek megfelelő színek. Az ezüst a csaptelepeknél már régóta a leggyakrabban alkalmazott szín, azonban az arany egy nagyon új árnyalat. Ezekhez igazodva jelentős kínálat van jelen már a szárítók palettáján is. Érdemes megfontolni az arany kiegészítők alkalmazását egy térben, mert melegebb érzetet ad a térnek.

Színes

A megszokott színek mellett már megtalálhatók igazán különleges árnyalatok is. Ezek főleg olyan terekben játszanak nagy szerepet, ahol egy domináló színhez van tervezve a berendezés. Az ilyen esetekben nem csak a szín, de a formavilág is nagyon fontos lehet. A piac folyamatos bővülést mutat a sok egyedi igény miatt, így megeshet, hogy ezek az évek alatt nagy térhódításba kezdenek.

képek: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 6 =