SzaniterMánia

Prémium design csaptelepek a fürdőszobákban

Az utóbbi években jelentős irányzatok jelentek meg a fürdőszobai csaptelepek esetében is. Egyre nagyobb igény van az egyedi színű és formájú design darabokra. A kiválasztott darabok meghatározó elemei lesznek az elkészült helyiségnek, ezért fontos a pontos és alapos választás. Egy-egy egyedi darab kiválasztásával látványos megjelenés érhető el.

A hagyományos króm szín a legjelentősebb a piacon, azonban formailag ebben is elérhetőek már kiemelkedő, egyedi darabok. Kézmosónál elhelyezett csapok esetében mind a pultból, mind pedig a falból kiálló esetén nagyon különleges megoldások léteznek már.

A tusoló esetében sem beszélhetünk kevésbé egyedi darabokról. Az esőztető fejtől kezdve a falikaros megoldásán át rengeteg megoldással szinesítették már a palettát.

A térhódító fekete itt is jelentősen megmutatkozik. Nem csak színében, de formájában is rendkívül különleges és egyedi darabok érhetőek már el. Különleges megoldásokban itt sincs hiány, közel minden helyzetre kínál már megoldást valamely márka. A tusolók kialakításánál szép és vezért eleme lehet egy jól kiválasztott fekete csaptelep. Jól kombinálható a természetes és föld színekkel.

Kicsit elrugaszkodva a valóságtól meglehetősen szép és különleges formatervezésű egyedi darabokkal is találkozhatunk. Ezeket érdemes belsőépítésszel beillesztetni egy térbe, mert nagyon meghatározó elemek.

Végül pedig, de nem utolsó sorban néhány igazán intenzív hatású példa jön az arany és rosegold színek alkalmazására a fürdőszobában. Egyre több tervező használja ezeket a fémes színeket a csaptelepek tervezése során.

A jól megválasztott burkolatokkal és szaniterekkel rendkívül otthonos és meleg hatást lehet elérni ezekkel a színekkel. Azonban letisztult elegancia jellemzi ezeket minden esetben. Különleges és egyedi megoldásként maximálisan jól alkalmazhatóak.

képek: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 5 =